ads
Doboz vagy darab? Válasszon terméket és tegye a kosárba!
logo
TESZT ÉRTÉKESÍTÉS
Kizárólag adószámmal rendelkező vásárlóknak: civil szervezeteknek, önkormányzatoknak vagy vállalkozásoknak (ideértve az egyéni vállalkozókat is) értékesítünk. Magánszemélyeknek az értékesítés jogellenes és tilos!
logo
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
A kiszállítás a mindenkor aktuális készlet erejéig történik, kizárólag a letesztelem.HU Shopban sikeres megrendelés alapján. Személyes átvételre van lehetőség a Shop Átvételi Ponton. A kiszállítás Magyarország egész területén díjmentes, akár 1 darab teszt esetén is!
logo
HELYSZÍNI TESZTELÉS
A hatályos jogszabályok, az úgynevezett IVD termékekre vonatkozó (amelybe a Covid-19 G teszt is tartozik) előírások alapján a tesztelést kizárólag egészségügyi szakember végezheti, az otthoni tesztelés tilos! Igény esetén a helyszíni teszteléshez szakembert is biztosítunk teljes körű szolgáltatásként!
ads
Milyen elv alapján működik a CLungene antigén gyorsteszt?

A CLungene COVID-19 Antigén Rapid Teszt CE jelöléssel ellátott és OGYÉI engedéllyel rendelkező, hivatalosan minősített és a DIMDI adatbázisban regisztrált koronavírus antigén gyorsteszt. A PCR tesztekhez hasonlóan, a szervezetbe került vírust mutatja ki, azaz annak egy nukleoprotein antigén részét.

A CLungene COVID-19 Antigén Rapid Teszt kazetta dupla antitest-szendvics technika elvén működő, immunpróba, melyet úgy alakított ki a gyártó, hogy azzal lehetséges legyen a nukleokapszid antigént - a piacon elérhető más hasonló tesztekhez képest mintkét módon! - az orr-garatnyálkahártya, vagy száj-garatnyálkahártya kenetből kimutatni azoknál a pácienseknél, akikről gyanítható megfertőződhettek a COVID-19 vírussal.

A CLungene COVID-19 Antigén Rapid Teszt kazetta ún. T-vonalának membráncsíkját anti-SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje monoklonális antitesttel vonták be, amely olyan festékpárnát tartalmaz, hogy abban a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje monoklonális antitest aranykolloidhoz kötve jelen van.

Amennyiben a mintavételt követően a gyűjtött mintában is jelen van a SARS-CoV-2 antigén, akkor a tesztvonalakon - antitest/antigén/antitest arany konjugátum komplex formájában - jól látható elszíneződés jelenik meg.
A "C" kontrollcsík a teszt-eljárás ellenőrzésére alkalmas, ha a tesztet helyesen hajtották végre, akkor mindig megjelenik.

Mikor vásároljon CLungene Antigen Rapid Tesztet?

Amennyiben Ön felelős vállalatvezető, aki azt szeretné megtudni, hogy a teszt időpontjában a célcsoport tagjai (például a kollégák, a vállalat dolgozói, vagy az ügyfelek) fertőzöttek-e vagy csak szeretnék a home office-ból visszatérő munkavállalókat egy helyben, 15 perc alatt elvégezhető vizsgálatnak alávetni.

Amennyiben a vállalatnál külföldi utazást terveznek, vagy ha a cégnél általánosságban szeretnének egy előzetes képet kapni a fertőzést illetően, még a költséges PCR vizsgálatot megelőzően.

Amennyiben Önök magán orvosi szolgáltatók és a szolgáltatásuk nyújtásának előfeltételeként az antigén gyors teszt elvégzése után a negatív teszt eredményét elfogadják!

Amennyiben Ön háziorvos, aki szolgáltatási körében szeretné a pácienseit tesztelni, hogy azok például régen látott, idős rokonaikat úgy látogathassák meg, hogy már rendelkeznek egy negatív teszt-eredménnyel.

A CLungene Covid-19 Antigén Rapid Teszt klinikai teljesítőképességét a PCR tesztével hasonlították össze. 162, gyaníthatóan COVID-19 fertőzött személy orrgarat-nyálkahártya mintáját vizsgálták meg. A COVID-19 antigén gyorsteszt orrgarat-nyálkahártyából vett mintákon végzett vizsgálatai a következő eredményeket adták:

Pozitív százalékos egyezés (PPA) = 84,38% (27/32), (95%CI: 68,25%~93,14%)
Negatív százalékos egyezés (NPA) = 100% (130/130), (95%CI: 97,13%~100%)
Tovább a Tudásbázis oldalra

ads
Ajánlatkérés